Zoeken naar:

De kracht van Bureau Dupin is de samenwerking met mensen uit allerlei disciplines – mensen die met andere ogen kijken, die andere verbanden leggen, en die andere dingen weten. Dat is the wisdom of the crowd. Samenwerken kan op verschillende manieren. We nodigen u graag uit via onderstaande platformen mee te denken en deel uit te maken van de Dupin Community.
Prikbord (mural)

Een groot deel van het onderzoek speelt zich af op de online prikborden van de Dupin Community: de murals. Ze vormen de centrale plek om ideeën, vragen, antwoorden en inzichten te verzamelen. De murals zijn voor iedereen toegankelijk na aanmelding met een e-mailadres. 


Op de mural-prikborden kunt u in- en uitzoomen om alles te lezen of om overzicht te hebben. Als u de murals enkel wilt ontdekken en bekijken, vragen we u bij de instellingen (rechtsonder) het ‘handje’ aan te klikken. In die modus kunt u geen bijdragen van anderen veranderen of verschuiven. Wilt u zelf informatie of vragen toevoegen, dan verandert u op dezelfde plek het handje weer in een cursor. Bezoek de murals van Bureau Dupin.Chat (Discord)

Afbeeldingsresultaat voor discord logo

Onderzoekers van de Dupin Community maken voor actief overleg ook gebruik van het chatplatform Discord. De uitkomsten van het overleg en onderzoek op Discord stromen door naar de murals, zodat alle informatie ook daar te vinden is. Word lid van de Bureau Dupin-server op Discord.LinkedIn

Via LinkedIn blijft u makkelijk op de hoogte van nieuwe stappen in het onderzoek, nieuwe afleveringen van onze podcastseries en artikelen over aanverwante onderwerpen.Tips
Voor concrete tips in de zaak Marja Nijholt kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.