30 december 2020

De Nieuwjaarsmoord #2 – Een mens in nood

Wie was Marja Nijholt? In aflevering 2 een portret van deze lieve, maar ook gepijnigde vrouw, en een bezoek aan het hotel waar Marja vlak voor haar dood verbleef. Welk leven ging vooraf aan haar dood?
21 december 2020

Op Het Bureau #1 – Help, we zijn een community

In Op Het Bureau praten we over opsporing, crowd sourcing, psychologie, technologie… of een ander onderwerp dat in het onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord komt bovendrijven. De eerste aflevering gaat over de grote belangstelling voor Bureau Dupin en de samenwerking met iedereen die wil meedenken en meehelpen.
1 november 2020

De Nieuwjaarsmoord #1 – Wat weten we eigenlijk?

In aflevering 1 een kennismaking met Bureau Dupin, een reconstructie van de laatste dagen van Marja Nijholts leven en een blik op een aantal onbeantwoorde vragen. En natuurlijk aandacht voor de samenwerking tussen Bureau Dupin, de politie en het Openbaar Ministerie.
21 oktober 2020

De Nieuwjaarsmoord: trailer

De podcastserie De Nieuwjaarsmoord onderzoekt of een samenwerking tussen politie, Openbaar Ministerie en burgers kan bijdragen in het onderzoek naar de mysterieuze dood van Marja Nijholt. Haar lichaam werd op 1 januari 2013 gevonden in Oss. Dit is de trailer.

Op dit moment doet Bureau Dupin onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord, waarbij Marja Nijholt op 1 januari 2013 om het leven kwam. Lees meer over deze zaak.